Lionsclub Maarn-Maarsbergen heeft het weer voor elkaar gekregen en het meesterlijk spelende Amersfoort Jeugdorkest (AJO) met dirigent Rolf Buijs weten te strikken voor een optreden in Maarn

AJO OrkestNa het eerste concert, nu bijna een jaar geleden, bleek dat meer dan driehonderd mensen uit onze dorpen enorm genoten hebben van het AJO-optreden. Velen waren onder de indruk van de schitterende muziek. Alsof het Koninklijk Concertgebouworkest in Maarn te gast was! De enquĂȘte die wij kort na het concert hielden sprak daarover boekdelen.

Reden genoeg voor herhaling, was de conclusie van de organisatie. En gelukkig werd dit breed gedeeld. Zo hebben de gemeente Utrechtse Heuvelrug en andere sponsoren zoals mediapartner Koninklijke BDU (De Kaap) wederom hun steun toegezegd om het concert mogelijk te maken.

Opnieuw heeft het Amersfoort Jeugdorkest een mooi programma voor ons gemaakt. Hoe dat er uitziet leest u hier. Komt u ook? Wij hopen het van harte. Bestel uw kaarten. U bent dan verzekerd van een plaats. Tot zaterdag 15 april!