Heuvelrug Concert breed gedragen.
Diverse organisaties die actief zijn in Maarn en Maarsbergen hebben hun medewerking toegezegd aan het Heuvelrug Concert. Daar zijn wij heel erg blij mee, want hun ondersteuning zorgt mede voor draagvlak en de nodige aandacht voor het ophanden zijnde concert. Zeker zo belangrijk is dat deze organisaties ook actief betrokken zijn bij het uitnodigen van mensen die deze muzikale avond graag meemaken.

Betrokken organisaties
Inmiddels zijn de volgende organisaties betrokken:
basisscholen de Merseberch, de Meent en de Ladder, Harmonie Manderen, tennisvereniging LTV Maarn, hockeyclub MHC Maarn, voetbalclub SVMM en de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Maar wij willen ook de Stichting Welnuh, Stichting Philadelphia, met haar zorglocaties op de Buntlaan en de Vinkenbuurtweg en Stichting De Zonnebloem, afdeling Maarn actief betrekken.

Uw naam verbinden aan het eerste Heuvelrug Concert?
Heeft u interesse om het Heuvelrug Concert te sponsoren? Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Stuur een e-mail aan info@heuvelrugconcert.nl of een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op en maken met u een passend sponsorvoorstel. Dat kan al vanaf een bedrag van € 50,-.

concert breed gedragen